Dekkhotell

I de siste årene har dekkhotell blitt ett veldig populært tilbud. Leiligheter med liten plass i kjeller og bod, i tillegg til at dekkene ofte er store og tunge, gjør at flere og flere velger dekkhotell. For at dekkene ikke skal tape seg for hver sesong, anbefaler vi at de lagres kjølig, tørt og mørkt. Sollys fremskynder betydelig aldringen av dine dekk ,men på vårt dekkhotell sikrer du lenger levetid på dekkene dine.

På nyere biler er der systemer som en må ta hensyn til ved hjulskift. Vinter- og sommerhjul kan ha ulike låsebolter eller bolter og i tillegg må hjulene kontrolleres jevnlig for å opprettholde sikkerhet på veien.

Hos Engel Dekk tilbyr vi dekkhotell for kunder! Da slipper du å bli møkkete når du løfter de ut og inn av bilen. Vi vasker og merker dekkene før vi lagrer dem til neste sesong på vårt dekkhotell . Hos oss er det rimelig, raskt og enkelt å lagre dekkene dine. Lagrer du dekkene dine hos oss sjekker vi mønsterdybde, lufttrykk og rengjør dekk og felg. Hjulskift er inkludert i prisen. Spar tid, lagringsplass og merarbeid ved å la Engel Dekk AS ta vare på dekkene dine og gjøre jobben for deg.

*pr sesongen.

Priser starter fra

kr 900,-